Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; +++ ΣΧΟΛΙΟ ... Άντε και εις ανώτερα καλά το πάτε, σας είπαμε στο τέλος ...

 Έκτακτη σύμφωνα με τις διαδικασίες και με το κάλεσμα του Προεδρείου τις ΠΟΠΥΣΥΠ συνάντηση Προέδρων σωματείων  αυτήν την ώρα στην Αθήνα.

     Μια συνάντηση σήμερα που για πρώτη φορά σε συνάντηση προέδρων έχει και ώρα λήξεις 16:00 μ.μ, αφού στις 16:00 θα ξεκινήσει Δ.Σ της ομοσπονδίας

    Αξιοσημείωτο είναι ότι το τωρινό Προεδρείο της ομοσπονδίας την συνάντηση προέδρων την έχει υποβαθμίσει και καθιερώσει μόνο ως ενημερωτική από τον Πρόεδρο και Γραμματέα της ομοσπονδίας προς τους προέδρους που τελευταία η συμμετοχή τους αρκείτε σε μονοψήφιο αριθμό και όχι ως σύσκεψη λήψης αποφάσεων

     Συνήθως η σύγκλιση Προέδρων η ή διεξαγωγή Δ.Σ της ομοσπονδίας συνδιαζόταν και με πολιτικές συναντήσεις, τώρα παραμονές δεκαπενταύγουστου στην Αθήνα τα μόνα που είναι ανοιχτά και λειτουργούν είναι τα φαγάδικα στο Μοναστηράκι.

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ

Αναδημοσίευση ; Forest Firefighters Greece

ΣΧΟΛΙΟ :

Το προηγούμενο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας έγινε μέσω email ... τώρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου το Δ.Σ. ... η ενημέρωση την Τετάρτη το βράδυ και η συνεδρίαση την Παρασκευή πρωί ... όλα καλά ???  

Δεν το κάνατε και αυτό μέσω email ποιο μεγάλη συμμετοχή θα είχατε ... !!! Με τα ηλεκτρονικά μέσα καλά τα πάτε ... με τον κόσμο έχετε θέμα !!!

ΑΑΑ ... και η πατέντα που εφαρμόζεται από το 2014 για να αποφύγουν να πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ... λέμε τώρα κάνουμε μια συνάντηση προέδρων ... κάνουμε Συνέδριο ... ένα Δ.Σ. μέσω email ... άντε τώρα και ένα έκτακτο Συνέδριο... οπότε αφού κατεβαίνουν  σαν πρόεδροι Σωματείων που έχουν και την ιδιότητα  μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ... επιβαρύνονται τα έξοδα τα Σωματεία και όχι η Ομοσπονδία .. . έτσι κάνουμε τζάμπα Δ.Σ. στην Ομοσπονδία !!! 

Α ρε Φαραντάκη ... το Υπουργείο Οικονομίας δεν φτουράει μια μπροστά σου 

Το 2014  που παίρνατε τις συνδρομές από τα Σωματεία πόσες μετακινήσεις χρωστάτε σαν Ομοσπονδία ???  Αυτά γαργάρα εεε ???   

Για τα Σωματεία ξέρετε να γράφεται ότι δεν πληρώνουν ... εσείς είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας ???  

Πάντα φταίνε οι άλλοι ... εσείς ποτέ 


Άντε και εις ανώτερα  ... καλά το πάτε, σας είπαμε στο τέλος θα διοικείται  τους εαυτούς σας