Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Μ.Θ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ      & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤ. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ        ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03)                
ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ    Τ.Κ    69100  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ    ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   25510 38371
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.         E mail ipapanast@gmail.com      

ΠΡΟΣ :
1.  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
2.  ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΜΕΛΗ
3.  Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π


ΑΡ.  ΠΡΩΤ : 173                                                                                      ΚΟΜΟΤΗΝΗ   23/12/2014

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση μελών


Συνάδελφοι υπό την πίεση των τηλεφωνημάτων  σας αλλά και την αγωνία για περισσότερη πληροφόρηση , βγάλαμε χθες το βράδυ ενημέρωση μελών κατά την επιστροφή μου από την Αθήνα .
Συλλέγοντας την όποια πληροφορία τηλεφωνικά πλέον από βουλευτές , για το ποιες είναι οι εξελίξεις εκείνη τη στιγμή που αφορούν τον κλάδο μας, υπό το βάρος των όποιων πολιτικών εξελίξεων και βάση της ενημέρωσης του Υπουργού αλλά και τη δέσμευση για  άμεση προώθηση των  θεμάτων που αναφέραμε σε προηγούμενη ενημέρωσή μας .
Κατ αρχήν όσον αφορά την ένταξη των συναδέλφων του 2008 – 2009 ο Υπουργός είπε ότι το θέμα θα ρυθμιστή με Υπουργική τροπολογία που θα κατατεθεί.
Για την απορρόφηση των επιλαχόντων χρειάζεται έγκριση από το Α.Σ.Ε.Π ώστε να κινηθεί η διαδικασία το Α.Π.Σ , που μπορεί να γίνει άμεσα ακόμα και σήμερα εφόσον υπάρχει η βούληση και η έγκριση από το Υπουργείο μας , άλλωστε το Α.Π.Σ έχει κάνει εισήγηση για την απορρόφηση προγενέστερα .
Για την μονιμοποίηση των συναδέλφων, μπορεί να γίνει σε χρόνο προγενέστερο της λήξης της 5ετίας όπως αυτό ορίζεται  στο άρθρο 98 του Ν.4249/2014 , και θέλει την Βούληση του Υπουργείου μας , την έγκριση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και την έγκριση επίσης του Υπουργείου Οικονομικών .
Επί του θέματος , και η αναφορά του κ. Κικίλια κατά την συνάντηση μας , ότι  κ. Μητσοτάκης είναι θετικός και μένει να δοθεί η έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών καθώς έχει την μελέτη από το Α.Π.Σ αλλά πρέπει να υπάρξει και μία από το ίδιο το Υπουργείο .
 Προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων και υπό το βάρος των εξελίξεων στην χθεσινοβραδινή ενημέρωση μας (εν κίνηση) γράψαμε και στην αρχή αλλά και στο τέλος με ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ .
Με την επικεφαλίδα που βάλαμε τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τροπολογίες   ο τίτλος αναγνωρίζουμε ότι δεν ήταν δόκιμος , αλλά για ευνόητους  λόγους , ότι δεν υπήρχαν τα  περιθώρια περισσότερης ανάλυσης , παρά μόνο η ανάγκη να σας μεταφέρουμε αυτά που γινόταν εκείνη τη στιγμή  .
Οι όποιες πληροφορίες είχαμε , ήταν τηλεφωνικές και η ανάγνωση των όποιων εγγράφων που μας αφορούσαν ήταν επίσης μέσω τηλεφώνου χωρίς την δυνατότητα να κρατηθούν σημειώσεις , απλά μνημονεύοντας τα βασικά δηλαδή την ουσία για να σας τη μεταφέρουμε .
Αυτός ο τρόπος μεταφοράς δεν είναι και ο πλέον ενδεικτικός οπότε κρατάμε  την ουσία , διότι αυτά που αναφέραμε ήταν αληθινά και όχι ψέματα .
Όταν θα τα έχουμε στα χέρια μας , θα λάβετε γνώση το τι ακριβώς γράφουν


                                                                      Με τιμή το                                                                                                                                              

                                                           Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                                                                                                            
                                                                   του Σωματείου
            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           H  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                     ΑΣΤΡΟΥΔΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ
    καν.  6948401282  & 750942                                                            κιν. 6988615400  & * 715400